Közeleg gyermeke szülinapja, jönnének a barátok is? Nincs hely a lakásban, vagy csak nem szeretne felfordulást?

Mi megszervezzük, lebonyolítjuk, tartalmassá tesszük az ünnepet. A jó szórakozás, zene, tánc és a pezsgő garantált… és ne lepődjenek meg a gyerekek, ha egyszer csak beindul egy igazi karaoke party, egy szuper divatbemutató, vagy épp egy fergeteges disco. Mindez gyakorlott animátorokkal.

Mi mindenre fel vagyunk készülve: bőséges büféasztal sütivel, pezsgővel és minden jóval…de kérhető + szolgáltatásként csokiszökőkút, pinata, csillámtetkó, vagy akár a meghívót is elkészítjük..

Tehát összefoglalva: az ünnepelt a buli kezdete előtt néhány perccel érkezzen. Más dolga nincs, mint fogadni a vendégeket – hazaküldeni a szülőket – és jól éreznie magát!

Alapdíj 10 főig 32.000,-; 12 főig 35.000,-; felette + 1 800,-ft/fő (15 főig).

A buli időtartama 2,5 óra: feldíszített terem, fiús-lányos, zenés, táncos játékok, vetélkedők, versenyek nyereményekkel, disco, Just dance…..-  szülők nélkül – gyakorlott animátorokkal!!

Választható időpontok szombaton és vasárnap: 9.30-12; 13.30-16; 16.30-19 óráig. Vasár- és ünnepnapi felár: 5.000,- ft.

4 – 6 éves szülinaposoknak a buli időtartama 2 óra (10-12; 14-16; 16.30-18.30 óráig)

A vendégek meghívása a szülinapos feladata. Fotók készülnek, amit a buli után elküldünk a megadott címre.                                        Időpontok a naptár menüpontban választhatók hétfőtől vasárnapig. Küldje el a jelentkezési lapot a kiválasztott dátummal és érdeklődjön a + szolgáltatásokról.

Helyszín: Remek-Mű-Hely, Szombathely, Szent Gellért u. 39.  (Bejárat a Körösi utca felől!!)

Igény esetén külső helyszínen is vállalunk programszervezést és lebonyolítást, ehhez kérje egyedi ajánlatunkat!

Jelentkezés